Yhteyshenkilöt

KaIO ry:n toiminnan selkärangan muodostaa yhteyshenkilöverkosto. Tämä verkosto muodostuu aktiiveista, jotka tiedottavat asioista ja tapahtumista luokissa, osallistuvat tapahtumiin ja tietävät missä mennään.

Yhteyshenkilöt ovat tärkeä linkki luokkien ja paikallisyhdistyksen hallituksen välillä. Yhteyshenkilö on luokkansa edunvalvoja ja luottamushenkilö.

YH - verkosto on se ydinjoukko, joka osallistuu KaIO ry:n saunailtoihin, vappuriehaan, koulutuksiin, työryhmiin, bileisiin ja moneen muuhun. Insinööriopiskelijaliitto IOL järjestää suosittuja YH- koulutuksia yhteyshenkilöille, lisäksi KaIO ry kouluttaa tarpeen vaatiessa omia yhteyshenkilöitään.

Aktiivisuus on siis voimavaramme, meidän toimintaamme jokainen insinööriopiskelija on tervetullut mukaan! Joukossamme on voimaa, yhdessä olemme enemmän!

Juuri sinä voit olla hakemamme yhteyshenkilö. Toiminnastamme saat tärkeitä tietoja, taitoja ja valmiuksia tulevaisuuteen. Tule rohkeasti mukaan ja ota yhteyttä!

Yhteyshenkilöitä valitaan vähintään yksi jokaiselta luokalta. Yhteyshenkilöksi pääset ilmoittamalla halukkuudestasi toimintaan KaIO ry:n hallitukselle.