KaIOn perinteet

PapuKaIO

PapuKaIO on Kajaanin Insinööriopiskelijoiden ikioma maskotti. PapuKaIOn saattaa löytää tapahtumissa kääkättämässä, tai sen voi bongata mm. nimikkojuoman muodossa. Pidä silmällä missä kaikkialla PapuKaIO viilettää!


KaIOn kanssa kapakkiin

Kaikki Kerran Kuussa KaIOn Kanssa Kajaanin Kaupungin Kapakkiin Kuudelta Kahdelle Kaljalle / Kahville Kilistämään Kuppia Kipaten Kauhiasti...

Periinteeksi muodostunut iltama jonka tärkeimpänä agendana on ryhmäytyminen sekä tauon pitäminen arjen kiireitten keskellä.


Insinööriwappu

Kajaanin Insinööriopiskelijat ottavat vappuunkin varaslähdön! KaIO ry:n hallitus sekä jäsenet lakittavat Pietari Brahen patsaan imppulakilla viikkoa ennen koko koulun yhteistä vapputapahtumaa. Tilaisuudessa pidetään puheita, lauletaan ja kunnioitetaan insinöörien juuria.


Laulu nro 16: Nälkämaan laulu

Nälkämaasta kajahtaa! Jos joku ei ole kuullut Kajaanista niin hän on kuullut ainakin Nälkämaasta. Ja mikäli hän ei ole vielä kuullut niin hänen on tulema kuulema ainakin Nälkämaan laulu! Nälkämaan laulu on perinteikäs värssy jota Kajaanilaiset laulavat jokaisessa tapahtumassa johon osallistuvat, kuten koulutukset, matkat ja muuten vain mikäli alkaa laulattamaan.


PapuKaIO-drinkki

PapuKaIO-drinkkiä on kuvailtu monin sanoin ja lauluin. Muunmuassa jumalten-eliksiirinä ja elämän lähteenä tunnettu juoma on saavuttanut suurta suosiota ja intoa opiskelijoiden keskuudessa. Juoma on perinteinen osa KaIOn kanssa kapakkiin tapahtumaa.